0 Total : DKK 0,00 Se bestilling Gå til betaling
Kurven er tom.
Min Ordre Close


Scandinavian Tobacco Group Denmark A/S, CVR 29146217 (“vi” eller “os”), driver Cigar Shop Macanudo Copenhagen med tilhørende webshop www.cigarshopmacanudo-copenhagen.dk (“Webshoppen”) og er sælger af de varer, der udbydes i Webshoppen. Denne Privatlivspolitik beskriver, hvordan Scandinavian Tobacco Group Denmark A/S behandler personoplysninger i forbindelse med brug af Webshoppen.

1. Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af dine personoplysninger er:

Scandinavian Tobacco Group Denmark A/S
CVR: 29146217
Sydmarken 42
2860 Søborg
Danmark
E-mail: silkegade@st-group.com
Telefon: +45 33140922

2. Kontakt
Hvis du har spørgsmål vedrørende vores behandling af persondata, er du meget velkommen til at kontakte os på e-mail silkegade@st-group.com eller telefon +45 33140922.

3. Beskrivelse af behandlingen
Nedenfor har vi redegjort for til hvilke formål, at vi behandler personoplysninger.

For at kunne bestille varer i Webshoppen skal du som minimum registrere dig med navn, adresse, e-mail og telefonnummer.

Du står selv inde for rigtigheden af de oplysninger, du angiver på Webshoppen. De oplysninger, du indtaster, er kun til internt brug og registreres alene med det formål at kunne effektuere din ordre og levere dine varer. Vi kontakter dig kun, hvis du beder os om det, eller hvis der opstår problemer med din ordre.

Registrerede personoplysninger opbevares ikke krypteret og transmitteres ikke krypteret.

4. Modtagere
Vi behandler oplysningerne fortroligt og videregiver generelt ikke oplysningerne til tredjemand.

Oplysningerne overføres ikke til lande uden for EU/EØS.

Oplysningerne kan overlades til eksterne leverandører, herunder databehandlere, som bistår Scandinavian Tobacco Group Denmark A/S med drift af virksomheden.

Vi registrerer ikke dine betalingskortoplysninger, men sender dem krypteret til kortudstederen.

5. Dine rettigheder
Du har følgende rettigheder:

  • Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
  • Du har også ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset.
  • Særligt har du en ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
  • Hvis behandlingen af dine personoplysninger er baseret på dit samtykke, har du ret til at tilbagekalde dit samtykke til enhver tid. Din tilbagekaldelse vil ikke have betydning for lovligheden af behandlingen foretaget inden din tilbagekaldelse af dit samtykke.
  • Du har ret til at modtage de personoplysninger, som du selv har afgivet, i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format (dataportabilitet).
  • Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.
  • Du kan gøre brug af dine rettigheder ved at kontakte Scandinavian Tobacco Group Denmark A/S på e-mail silkegade@st-group.com eller telefon +45 33140922.